Σχετικα με εμας

Το karachalioshanggliding.gr σημαίνει για εμάς πολλά περισσότερα από μία ακόμη Σχολή Αεραθλητικής Εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας όχι μόνο τις γνώσεις και την εμπειρία μας για το άθλημα του αιωροπτερισμού, αλλά να μεταδώσουμε το πάθος μας γι’ αυτό το εξαιρετικό άθλημα και να υποστηρίξουμε τους μαθητές μας σε όλη την αιωροπτεριστική τους καριέρα. Γνωρίζοντας σιγά-σιγά τα όριά σας και κάνοντας σοφές επιλογές, είναι ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσετε να πετάτε με ασφάλεια και ευχαρίστηση (αρχάριοι & προχωρημένοι).

Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε το hang gliding ή να το δοκιμάσετε, μπορείτε να κάνετε αίτηση στην σχολή για να παρακολουθήσετε το διήμερο εισαγωγικό μας μάθημα. Αν είστε ήδη πεπεισμένοι ότι είναι το κατάλληλο άθλημα για εσάς, μπορείτε κάλλιστα να ενταχθείτε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης αρχαρίων της σχολής. Τέλος, αν έχετε ήδη πετάξει στο παρελθόν, μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες προσαρμοσμένες επιλογές για την επανένταξη σας στο άθλημα. Στη σχολή, επίσης, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα μαθήματα για προχωρημένους πιλότους με ενδιαφέρον σε πιο απαιτητικές μορφές πτήσεις (Cross Country Flights).

Σήμερα, η πτήση με το αιωρόπτερο είναι πλέον πιο ασφαλής από ποτέ και αποτελεί τον πιο άμεσο τρόπο για τον άνθρωπο ώστε να νιώσει την ελευθερία και τη χαρά που μπορεί να προσφέρει η απόλαυση της πτήσης.

Ελάτε να πετάξετε μαζί μας!
Έτσι δημιουργούνται τα όνειρα...

 

Σχετικα με την Εκπαιδευση

Η εκπαίδευση στο αιωρόπτερο αποτελεί ένα συναρπαστικό και αξέχαστο μέρος της πορείας σας προς την ελεύθερη πτήση. Τα βασικά μαθήματα είναι σχετικά απλά.

Οι περισσότεροι μαθητές αποκτούν το Επίπεδο 1 σε πέντε ημέρες και το Επίπεδο 2 σε 8 – 10 ημέρες. Τα μαθήματα ξεκινούν σε επίπεδο έδαφος και συνεχίζονται σε επικληνής πλαγιές μικρών λόφων, όπου μαθαίνονται οι βασικές τεχνικές ελέγχου του αετού. Μαθαίνετε να απογειώνεστε και να προσγειώνεστε με ασφάλεια κάτω από διαφορετικές συνθήκες, να χρησιμοποιείτε τα ρεύματα αέρα για να μείνετε ψηλά και να ανεμοπορήσετε, μαθαίνετε πότε να πετάξετε και πότε να μην πετάξετε, τα δικαιώματα διέλευσης στον αέρα και πολλά πράγματα σχετικά με τη μετεωρολογία και την αεροδυναμική.