ΔΙΘΕΣΙΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Ελάτε να πετάξετε μαζί μας!

Το Karachalioshanggliding είναι μία Σχολή αφιερωμένη στην εκπαίδευση πιλότων όλων των επιπέδων, ώστε αυτοί να μπορούν να είναι αυτάρκης και ασφαλής σε όλες τις μορφές πτήσης με το αιωρόπτερο. Πιστεύουμε ότι το άθλημα του Αιωροπτερισμού είναι μία ασφαλής και τεχνικά άρτια δραστηριότητα, εφόσον την προσεγγίσουμε με το σωστό πνεύμα και με την κατάλληλη προσοχή και πειθαρχία, ώσπου στο τέλος να μοιραζόμαστε όλοι μαζί το ίδιο πάθος για την ελεύθερη πτήση.

Ταυτόχρονα, η Σχολή μας παρέχει διθέσιες πτήσεις, με την συνοδεία έμπειρων πιλότων πιστοποιημένων από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία. Οι διθέσιες πτήσεις προσφέρουν μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία, αφού μας οδηγούν σε ανεπανάληπτα επίπεδα ελευθερίας και σε συναισθήματα που καταλήγουν να παραμείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας και στην ψυχή μας για πάντα!

Οι διθέσιες πτήσεις δεν απαιτούν κάποια ιδιαίτερη ικανότητα ή εξειδίκευση και αναφέρονται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών που είναι υγιείς και δεν είναι υπέρβαροι. Για τα παιδιά θα χρειαστεί η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων.

Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν, είναι να θέλουμε να πετάξουμε!

Για όλα τα υπόλοιπα φροντίζει η σχολή.

Για οποιαδήποτε αμφιβολία ή ερώτηση πριν την πτήση σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε με την σχολή. Ένας καλά εκπαιδευμένος και έμπειρος πιλότος θα σας βοηθήσει όχι μόνο για να έχετε μία άνετη και ασφαλή πτήση, αλλά και για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για εσάς, ώστε να νιώσετε άνετα σε όλη την διαδικασία.

ΚΑΛΗ ΠΤΗΣΗ…!

Tandem Flight picture